Partners

Live Nation.

BMW Belux stelt voor haar loyalty programma BMW M League een nieuw partnership voor in de wereld van muziek en entertainment. Dankzij een samenwerking met Live Nation, de grootste liveentertainment groep ter wereld, heeft BMW een music kalender uitgewerkt waardoor je als member vaak tickets zal kunnen bestellen voor exclusieve concerten!

Petrolhead.

Samen met Petrolhead organiseert BMW Belux de ‘BMW M Track Experience’ op het circuit van Zolder. Dé ideale gelegenheid om onder professionele begeleiding van het BMW Driving Experience Team de BMW M wagens te ontdekken! Verschillende keren per jaar kan je als member van BMW M League hieraan deelnemen. Hou dus zeker onze website in de gaten voor de volgende sessies!

Curbstone.

Op het adembenemende circuit van Spa-Francorchamps organiseert BMW Belux samen met Curbstone de ‘BMW M Track Days’. Onder begeleiding van het BMW Driving Experience Team kan je hierdoor als member van BMW M League een halve dag testrijden met een M product op het circuit. Tijdens de pauzes kom je alles te weten over deze M-wagens en kan je even afkicken in de exclusieve lounge bar. Nadien volgt nog een debriefing en genieten we na tijdens een premium lunch in de F1 mezzanine. Schrijf je dus binnenkort zeker in voor onze eerstvolgende BMW M Track Day!

Je hebt jouw accountvervolledigd.
Opgelet: je hebt jouw registratie vroegtijdig afgebroken. Vul zeker ook nog jouw extra gegevens en interesses in, zo ben je als eerste op de hoogte van onze evenementen binnen jouw interesses!
Wens je evenementen op maat te ontvangen? Vul dan zeker je interesses in,
zo ben je als eerste op de hoogte van onze evenementen binnen jouw interesses!