Partners

BMW M2 CS Racing Cup.

BMW Belux kondigde eind 2020 aan om voor de komende 3 jaar (2021, 2022 en 2023) een BMW M2 CS Racing Cup op poten te zetten in België, Nederland en Luxemburg. De BMW M2 CS Racing Cup zal gereden worden op diverse circuits: Spa-Francorchamps, Zolder en Zandvoort. Dit kampioenschap wordt gereden met de ‘Competition’-versie van de BMW M2 CS Racing met 450pk. Het spreekt voor zich dat BMW M League deze officiële BMW M2 CS Racing Cup zal aangrijpen om tal van M events op en rond te organiseren. Hou dus zeker onze website in de gaten. 

Live Nation.

BMW Belux stelt voor haar loyalty programma BMW M League een nieuw partnership voor in de wereld van muziek en entertainment. Dankzij een samenwerking met Live Nation, de grootste liveentertainment groep ter wereld, heeft BMW een music kalender uitgewerkt waardoor je als member vaak tickets zal kunnen bestellen voor exclusieve concerten!

Emirates.

Vliegtuigmaatschappij Emirates, die haar thuisbasis heeft in Dubai, is wereldwijd een van de leading airliners en deelt dezelfde waarden als het merk BMW. Dankzij ons partnership vlieg je als BMW M League member gedurende het hele jaar tegen een goedkoper tarief naar fascinerende bestemmingen!

Petrolhead.

Samen met Petrolhead organiseert BMW Belux de ‘BMW M Track Experience’ op het circuit van Zolder. Dé ideale gelegenheid om onder professionele begeleiding van het BMW Driving Experience Team de BMW M wagens te ontdekken! Verschillende keren per jaar kan je als member van BMW M League hieraan deelnemen. Hou dus zeker onze website in de gaten voor de volgende sessies!

Curbstone.

Op het adembenemende circuit van Spa-Francorchamps organiseert BMW Belux samen met Curbstone de ‘BMW M Track Days’. Onder begeleiding van het BMW Driving Experience Team kan je hierdoor als member van BMW M League een halve dag testrijden met een M product op het circuit. Tijdens de pauzes kom je alles te weten over deze M-wagens en kan je even afkicken in de exclusieve lounge bar. Nadien volgt nog een debriefing en genieten we na tijdens een premium lunch in de F1 mezzanine. Schrijf je dus binnenkort zeker in voor onze eerstvolgende BMW M Track Day!

Je hebt jouw accountvervolledigd.
Opgelet: je hebt jouw registratie vroegtijdig afgebroken. Vul zeker ook nog jouw extra gegevens en interesses in, zo ben je als eerste op de hoogte van onze evenementen binnen jouw interesses!
Wens je evenementen op maat te ontvangen? Vul dan zeker je interesses in,
zo ben je als eerste op de hoogte van onze evenementen binnen jouw interesses!