M League

The Most Powerful Club in the World

M Power.

BMW M staat voor avontuur en adembenemende prestaties. En dat weet jij beter dan wie ook, als bestuurder van een BMW M wagen. Daarom heeft BMW Belux voor zijn M klanten een exclusieve community gecreëerd, die volledig in het teken staat van power en avontuur.

Join us & enjoy the privilege.

Als trotse M rijder wil je ongetwijfeld behoren tot The Most Powerful Club in the World. Dankzij jouw lidmaatschap tot BMW M League geniet je van bijzondere voordelen en krijg je de kans deel te nemen aan avontuurlijke topervaringen binnen onze drie BMW M League environments: Driving, Lifestyle en Sport.

Na het aanmaken van een persoonlijk profiel op onze website, ben je als eerste op de hoogte van onze belevingen binnen jouw interesses. Deze ervaringen worden je aan een voordeeltarief óf zelfs gratis aangeboden en beleef je steeds samen met een selecte community BMW M rijders, die net zo gepassioneerd zijn als jou.

How to join.

BMW M League is er voor alle M klanten die een M2, M3, M4, M5, X3M, X4M, X5M, X6M of M8 hebben aangekocht sedert 1/1/2015 bij een Belgische of Luxemburgse concessie. De selectie bevat uitsluitend bestuurders van een nieuwe wagen. Het lidmaatschap wordt je volledig gratis aangeboden bij de aankoop van je BMW M wagen. 

BMW M Performance wagens behoren niet tot het BMW M League programma.

Je hebt jouw accountvervolledigd.
Opgelet: je hebt jouw registratie vroegtijdig afgebroken. Vul zeker ook nog jouw extra gegevens en interesses in, zo ben je als eerste op de hoogte van onze evenementen binnen jouw interesses!
Wens je evenementen op maat te ontvangen? Vul dan zeker je interesses in,
zo ben je als eerste op de hoogte van onze evenementen binnen jouw interesses!