Ambassadors

Sam Dejonghe.

Met veel trots stellen we racepiloot Sam Dejonghe voor als nieuwe BMW M ambassadeur. Sam Dejonghe is e-racer en testrijder in de Formula e, en tevens actief als head-coach bij de gereputeerde Track Day organisator Curbstone. Daarnaast is hij een veel gevraagd F1-analist & co-commentator voor Playsports en de F1-analist van Sporza.

Dimitri Vegas & Like Mike.

De broers Dimitri en Michael Thivaios experimenteerden als tieners al in diverse Belgische clubs achter de draaitafels. Jaar na jaar bleven ze groeien en zie ze nu schitteren. Vandaag domineren ze de wereldwijde elektronische music scene. Dimitri Vegas & Like Mike behoren tot de crème de la crème van de internationale DJ-wereld. Met gesmaakte remixes en euforische doortochten wereldwijd als resultaat. Gedrevenheid en ambitie zitten duidelijk, net als bij BMW M League, in de aard van deze DJ-broers. Als geen ander kan dit M Power duo een event doen bruisen van energie. Sfeer verzekerd met dit levendige duo!

David Martin.

Eind 2018 werd David Martin door Gault&Millau uitgeroepen tot Chef van het Jaar 2019. Zijn restaurant ‘La Paix’ in Anderlecht kreeg van Michelin zelfs een tweede ster als beloning voor vakmanschap en vernieuwingsdrang. De samenwerking met deze getalenteerde chef-kok belooft met andere woorden gastronomische M League experiences van het hoogste niveau!

Je hebt jouw accountvervolledigd.
Opgelet: je hebt jouw registratie vroegtijdig afgebroken. Vul zeker ook nog jouw extra gegevens en interesses in, zo ben je als eerste op de hoogte van onze evenementen binnen jouw interesses!
Wens je evenementen op maat te ontvangen? Vul dan zeker je interesses in,
zo ben je als eerste op de hoogte van onze evenementen binnen jouw interesses!