Ambassadors

Dimitri Vegas & Like Mike.

De broers Dimitri en Michael Thivaios experimenteerden als tieners al in diverse Belgische clubs achter de draaitafels. Op zoek naar de start van een internationale DJ-carrière, trokken ze in 2003 naar Ibiza. Vandaag behoren Dimitri Vegas & Like Mike tot de crème de la crème van de internationale DJ-wereld. Met gesmaakte remixes en euforische doortochten wereldwijd als resultaat. Gedrevenheid en ambitie zitten duidelijk, net als bij BMW M League, in de aard van deze DJ-broers. Als geen ander kunnen zij een event doen bruisen van energie. Sfeer verzekerd met dit levendige duo!

David Martin.

Eind 2018 werd David Martin door Gault&Millau uitgeroepen tot Chef van het Jaar 2019. Zijn restaurant ‘La Paix’ in Anderlecht kreeg van Michelin zelfs een tweede ster als beloning voor vakmanschap en vernieuwingsdrang. De samenwerking met deze getalenteerde chef-kok belooft met andere woorden gastronomische M League experiences van het hoogste niveau!

Je hebt jouw accountvervolledigd.
Opgelet: je hebt jouw registratie vroegtijdig afgebroken. Vul zeker ook nog jouw extra gegevens en interesses in, zo ben je als eerste op de hoogte van onze evenementen binnen jouw interesses!
Wens je evenementen op maat te ontvangen? Vul dan zeker je interesses in,
zo ben je als eerste op de hoogte van onze evenementen binnen jouw interesses!