MATCH YOUR BMW TO YOUR INDIVIDUAL STYLE

Match your BMW
to your individual style

BMW M PERFORMANCE PARTS

Fracties van een seconde kunnen het verschil maken tussen een race winnen of verliezen. BMW M Performance Parts maken precies dat doorslaggevende verschil voor de prestaties en stijl van uw BMW.

BMW M Performance Parts, niet alleen de sportiefste accessoires, maar ook een uitzonderlijk oog voor detail. Elk onderdeel straalt de knowhow en ervaring van de meest ambitieuze racepiloten uit.

De Accessoires en Lifestyle producten van BMW M Performance Parts brengen het autosport-DNA van uw BMW naar boven, op elk moment. We halen input rechtstreeks van op het circuit en vertalen die naar prestaties op de weg. Gewichtsverlaging en aerodynamica zijn bijvoorbeeld belangrijke aspecten in de productontwikkeling. Zo blijven we ook op de weg trouw aan onze fascinatie voor de autosport.

Ontdek hier een ruim assortiment exclusieve M Performance Parts dat verkrijgbaar is als originele BMW Accessoires, voor een compromisloze sportieve look en nog meer dynamiek

BMW M COLLECTION

Indrukwekkend in elk detail, overweldigend als object. BMW M staat voor precisie, dynamiek en sportiviteit. De BMW M Collection maakt gebruik van markante designelementen van de BMW M Series. De combinatie van het dominante zwart en het diepe bordeauxrood geeft deze collectie een eigen uitstraling en weerspiegelt tegelijk de exclusiviteit van de gelimiteerde oplage van de BMW M5 First Edition. Highlights van carbon zorgen daarnaast voor krachtige accenten.

Laat je overtuigen door onze volledige BMW M Collection!

Je hebt jouw accountvervolledigd.
Opgelet: je hebt jouw registratie vroegtijdig afgebroken. Vul zeker ook nog jouw extra gegevens en interesses in, zo ben je als eerste op de hoogte van onze evenementen binnen jouw interesses!
Wens je evenementen op maat te ontvangen? Vul dan zeker je interesses in,
zo ben je als eerste op de hoogte van onze evenementen binnen jouw interesses!